Monkeyshot baant een weg in de jungle van UX en design en deelt een jaar lang expertise en plezier met jullie tijdens 'het jaar van de aap’.

 

Aap van de maand oktober

Flor Aguilar

De brulaap

1. Mocht je een aap zijn, hoe zal je dag er dan uitzien?

Heel de dag slingeren en fruit eten. Elke avond op mijn favoriete tak zien hoe de zonsondergang de hemel roos en blauw kleurt, terwijl ik mijn 2 kleine aapjes, uitvlooi’.

2. Wat is het grootste ‘broodje aap’ (onwaar verhaal) dat je ooit gehoord hebt?

El Chupacabras! (letterlijk: geitenzuiger). Een wezen uit Midden-Amerika dat zich (vooral) zou voeden met het bloed van geiten. Of het een reptiel, zoogdier of zelfs een buitenaards wezen betreft, is niet duidelijk uit de verhalen. Sommigen zeggen dat het vliegt en anderen zeggen dat het loopt of kruipt.

3. Vertel ons je grootste apenkuur dat je in je jonge jaren hebt uitgespookt?

Ik wou weten hoe, baby’-kakkerlakken eruit zien. Ik had eitjes van kakkerlakken opgeraapt en in een juwelendoosje van mijn moeder gestoken met een stukje kaas. Na een tijdje opende ik het doosje en toen - althans in mijn kinderlijke verbeelding - maakten honderden transparante mini-kakkerlakjes zich met een vingerknip uit de voeten. Verschieten!

4. Wat laat je echt (g)apen?

Moe zijn, ik kan niets anders vinden dat mij doet gapen. Moe zijn dus ...

5. Alle apen apen apen na … Mocht je voor één dag iemand anders kunnen zijn, wie zou je dan willen zijn en welke apenkuur zal je dan uithalen?

Jareth, de Goblin King (van “Labyrinth”) en dan dansen met de andere Goblings.

6. Doe een aap na.

Hoeoeoe! Hoeoeoe! Hoeoeoe!

| share

Andere artiesten

Charlotte Dumortier

閱讀更多 lees meer