Monkeyshot baant een weg in de jungle van UX en design en deelt een jaar lang expertise en plezier met jullie tijdens 'het jaar van de aap’.

 

Workshop: Bloggen

16-02-2017

House Of Innovation - Antwerpen

Interesse in bloggen of schrijven voor het web? Voor persoonlijke of professionele doeleinden? Of je nu je bedrijf in de kijker wilt zetten, of er gewoon een hobby van wilt maken, een blog is een goede manier om zowel jezelf als anderen te verrijken.

Wat

In deze opleiding leer je hoe je zelf een blog opstart, wie het doelpubliek van jouw product is, welke platformen je kan gebruiken, hoe je een planning maakt,…. Je leert over de verschillende mogelijkheden en stijlen en leert de juiste toepassingen voor elk doelpubliek.

Wie

Wil u uw bedrijf of product promoten en een zo groot mogelijk publiek bereiken? Schrijf u dan zeker in voor deze opleiding. Maar ook iedereen die een brede en persoonlijke interesse in bloggen heeft, is van harte welkom!

Op het programma

Waar

House Of Innovation
Duboisstraat 50
2060 Antwerpen
België

House Of Innovation is een inspirerende kantoorruimte, gelegen in een ruime en gerenoveerde 19e-eeuwse industriële loft. De huidige bewoners zijn o.a. Monkeyshot, Peel, Punt., SMIdesign en DESIGN BY FRANK.

Praktisch

Duur: 09:30 – 17:00
Taal: Nederlands
Prijs: €500,00 (via KMO-portefeuille slecht €237)

Er worden koffiepauzes en een broodjeslunch voorzien.
*Deze opleiding kan gesubsidieerd worden met de KMO Portefeuille. Je kan House of Innovation als dienstverlener vinden met de volgende zoekacties op www.kmo-portefeuille.be: Pijler Opleiding – Algemeen Domein.
Ons erkenningsnummer is DV.O216644.

報名 schrijf je in | share

Andere evenementen

Vier mee het Eindejaar van de Aap

閱讀更多 lees meer